Despre noi

Chiar daca esti infometat sau nu, cand treci prin Tulcea, treci si pe la noi sa savurezi delicioasele pizza pe vatra, pastele, salatele, gustarile, sau deserturile casei.

Te asteptam cu drag, intr-o atmosfera calda si primitoare. Iarna iti facem si un vin viert ca sa te-mblanzesti, iar vara te servim cu o bere rece sau o racoritoare ca sa te-nviorezi.

Singura pizzerie din Tulcea cu peste 35 de sortimente de pizza , folosim ingrediente de cea mai buna calitate si pizzerii au lucrat in Italia avand experienta de peste 5 ani.

Fie ca alegi locatia noastra din strada Plevnei nr 28 (cartier c5 – in spatele liceului Pedagogic) , fie prin serviciul nostru de livrari la domiciliu , beneficiezi de produse proaspete , atent selectionate .

Va asteptam la noi ! O pizza adevarata se face pe vatra !

Comanda

Livrarea se face in mod gratuit!

Comada se poate face prin telefon iar noi iti aducem comanda in cel mai scurt timp la tine acasa, la serviciu sau oriunde doresti in orasul Tulcea.

Numerele la care poti apela pentru comanda sunt:

0729 305 505 si 0740 222 521

Preturile sunt in RON si includ TVA.
Ne rezervam dreptul de a nu prelua comenzi cu destinatie indepartata fata de locatia noastra.
Cand lansati o comanda de pizza la domiciliu in Tulcea, pentru o mai rapida servire, va rugam sa cereti operatorului sa va dea un termen aproximativ de livrare si sa ii oferiti puncte de reper ale adresei de livrare. Alaturi de pizza oferim si bauturi.

Sortimentele noastre de pizza sunt facute dupa retete traditionale in cuptor cu lemne. In prepararea tuturor produselor noastre se folosesc numai ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

Program zilnic pentru livrare pizza este:

Luni – Duminica : 10:00 – 23:30

Va rugam sa cititi cu atentie si sectiunea de CONFORMITATE!

COMANDA MINIMA ESTE DE 30 LEI!

 

Meniu

  

  

Contact